emmylaursen!

Kategori: Samarbeten

Attefallshus från Bygghemma

// Inlägget är i samarbete med Bygghemma //

I somras var jag och mamma nere och hämtade vår nya hästtransport i Kungälv. Mamma känner han som sålde transporten till oss och därför så blev det ett litet besök hemma hos honom då hans företag är hemma på han och hans familjs gård. Dom har massvis med hästar, ridbana och allt man kan tänka sig. Deras dotter är cirka 5 år äldre än mig, alltså 23-24 år och hon har alla sina hästar hemma på gården. Hon ville flytta hemifrån, fast inte från gården då det skulle bli så mycket åkande.

Den perfekta lösningen är då ett fint attefallshus, precis ett sånt som de byggde. Det är ganska litet, men man behöver inget mer om man ändå ska bo på samma gård som sina föräldrar och man får plats med mer än vad man tror! Hon hade sovrum, kök/vardagsrum och ett rum för toa/tdusch/tvätt. Jag skulle helt klart kunna tänka mig att bo i ett attefallshus, om vår tomt var lite med anpassad för att kunna bygga ett sådant. Just nu har Bygghemma riktigt bra erbjudanden på just väldigt fina Attefallshus och om man inte vill ha ett hus till sig själv kan man alltid göra det till ett poolhus eller varför inte sadelkammare? ;)

Attefallshus hittar ni här: https://www.bygghemma.se/utomhus/utemiljo/stugor-och-friggebodar/attefallshus/

  Bildresultat för bygghemma attefallshus

// Inlägget är i samarbete med Bygghemma //

 

Personlig kalender

En kalender har rättad mig många många gånger. När man är student och hästtjej samtidigt så räcker inte tiden riktigt till ibland, men att planera gör allting så mycket enklare. Jag är verkligen beroende av en kalender, då jag även känner lite ångest och stress om jag inte har koll på dagarna. Vad passar bättre då än detta erbjudandet som jag fick? En helt egen designad kalender, både på insidan och utsidan. Jag är verkligen supernöjd med hur den blev och nu kommer det vara så mycket enklare att hålla koll på allting 2017!

Det som är väldigt smart med www.kalenderkungen.se är att de har ett enormt stort utbud och du kan designa din egna kalender i stort sätt hur du vill. Någonting som jag rekommenderar starkt!

// Inlägget är i samarbete med Kalenderkungen.se

Ordning och reda

I framtiden vill jag ha ett stort kontor och med mycket praktiska saker som kan underlätta arbetet. Mycket av detta finna hos Skyltx. Om man klicka sig in på https://www.skyltx.se/shop/frontpage.html så hittar man mycket till företaget och främst det som krävs i marknadsföringssyfte då mycket är skylttillbehör och liknande. Om man ska på företagsmässa eller liknande så är detta verkligen de perfekta stället att beställa hem saker ifrån! Allting från visitkortshållare, borschyrställ till menyställ och affischlister. Låga priser och snabb leverans, vad mer kan man begära? Det bästa måste däremot vara obegränsad returrätt, det vill säga att du kan returnera varorna hur många gånger du vill. 

Mina personliga favoriter är nog snäppramarna som är enkla att använda och att montera upp om det önskas. Något som också är en favorit är alla dessa olika hållare, för visitkort, broschyrer och liknande. Det ser så professionellt ut och man får ett mer seriöst intryck. Sen är det ett stort plus att ha ordning och reda på allting. Ett företag med erbjudanden kan också använda sig av menyhållare för att få sina erbjudanden ännu tydligare.

home, white, and office-bild

// Inlägget är i samarbete med Skyltx.se

Avslutat samarbete

Som en del av er redan vet så har jag under en tid haft ett samarbete med MyAcademy som jag har varit väldigt stolt över. Det är Sveriges största läxhjälpsföretag och jag har fått hjälp med matten. Det har varit så skönt (framförallt förra året) att kunna få sitta med någon ensam och bara kunna göra allting i lugn och ro. Risken är stor på lektionerna att läraren sitter med de som kämpar att få ett godkänt betyg (vilket absolut är rätt), men då får inte vi andra lika mycket hjälp då vi redan har godkänt.

Jag tycker att MyAcademy's tjänst är helt fantastisk och det förvånar mig att ingen har kommit på detta tidigare. Med handen på hjärtat så rekommenderar jag dom verkligen och deras tjänster. Behöver ni hjälp så är detta företaget för er. Otroligt engagerade, trevliga och drivna för att uppnå just dina mål. HÄR kommer ni till deras hemsida och kan köpa tjänsten som är värd varenda krona enligt mig.

Bildresultat för myacademy

// Inlägget är i samarbete med MyAcademy

Min drömgård

Ibland så kan man ju börja tänka lite på framtiden, lite sådär filosofiskt. Jag har funderat på om jag är en tjej som vill bo i en stad eller lite mer på utkanten och jag tror att svaret är ganska så solklart om man vet vad jag håller på med- hästar. Det känns inte riktigt som att man passar in i stadsmiljön då. Tänk er bara att ha en gård, massa hagar, ridbana, ridhus, nybyggt stall med boxar, spolspiltor, ja listan kan göras lång. Det som också skulle vara sjukt lyxigt är om dessutom hade sånna där karuselldörrar från Boon Edam. Det hade bidragit till en känsla av lyx om någonting. Skulle nästan kännas som att man gick in i en galleria, när man igentligen bara gick in i sitt hus. Funktionella karuselldörrar är ju både snyggt och smidigt. Boon Edam erbjuder dessutom inte bara karuselldörrar utan även mycket annat funktionella produkter.

Bildresultat för boon edamBildresultat för boon edam

// Inlägget är i samarbete med Boon Edam

Making progress

Jag skrev tidigare om mitt samarbete och igår hade jag ytterligare en lektion med min studiecoach. Det som är så himla skönt med lektionerna är att det är jag och min studiecoach i 1 eller 2 timmar, så allt fokus kan ligga på mig och på hur jag lär mig bäst. Igår var jag lite trött, vilket gjorde att min studiecoach fick prata ganska mycket och ha genomgångar. Däremot så gjorde det ingenting, eftersom vi kan anpassa varje tillfälle precis som vi behöver det. Vi gjorde lite uppgifter som jag hade valt ut och de flesta var på C-nivå. Det är väldigt skönt att kunna prata med någon som diskutera hur man kommer fram till svar och liknande.

Bildresultat för my academy

// Inlägget är i samarbete med MyAcademy