emmylaursen!

Kategori: New in

NEW IN

Jag har funderat länge på vad jag ska ha för skor på studenten och klackskor var ur bilden från första början. Snyggt? Absolut, men med min rygg så skulle jag nog klara av cirka en kvart innan jag skulle få ont. Därför har jag letat efter ett par snygga sneakers men jag är så himla trött på Converse. Har haft alla modeller och färger känns det som, så det var dags för något nytt. Jag har sagt tidigare att jag absolut inte skulle köpa ett par Adidas men hehe, nu blev det så. Enkla, snygga och jag kommer inte få ont i ryggen. Behöver inte säga nå mer!

Köpte mina från Scorett som ni hittar >HÄR<

 

 

 

Back on Track

Som en del av er säkert vet så köpte jag ryggvärmaren från Back on Track till Stokes när vi var nere i Göteborg under GHS. Jag är supernöjd med den och jag tror minsann att Stokes är det också ;) Han blir väldigt snabbt varm under den och jag brukar alltid använda den före och efter jag har ridit, om det så är att jag bara ska ut i skogen. Då kan han få stå med den på en kortare stund medans om jag ska träna eller liknande så får han stå med den under en längre tid.

Just nu har jag en maggjord på den, men för att den ska ligga ännu bättre så beställde jag även hem deras brösta som är anpassad till deras ryggvärmare. Den kostade 295 kr och jag beställde hem den via Back on Track's egna hemsida. Väntar spänt på att den ska komma hem nu så allting blir ännu bättre!

Bildresultat för back on track brösta

 

Två paket på posten

Att jag har en kärlek för att beställa hem saker nu för tiden kan nog ingen missa. I onsdagsmorgon köpte jag en brösta från Back on Track och jag fick den redan igår! Det är snabb leverans om något. Jag förespråkar variation när det kommer till bett och därför tyckte jag att man borde nog införskaffa sig ett till. Bara för att ;) Denna gången blev det ett tre-rings bett från Beris med port (tungfrihet). Hoppas att Stokes ska tycka om det nu, men det tror jag allt.

Beris tre-rings bett med port 

Bröstan till ryggvärmaren från Back On Track

ES Stockholm

Ett av de nya schabraken från ES Stockholm som jag köpte under GHS för några veckor sedan. Även ett marinblått följde med hem, så snyggt. Stokes var riktigt snygg i detta schabraket också! Det låg bra under sadeln och materialet andades. Tummen upp!

Blingbling

Igår så var jag inne och sprang i lite affärer på stan när jag fick se dessa örhängen på Glitter. De va så himla fina, så självklart behövde jag köpa dom. Tror de kostade runt 100 kr och det var de verkligen värt. Lite spontanshopping sådär.

 

 

Materiell lycka

Som jag skrev imorse så åkte vi förbi Mall of Scandinavia en sväng igår. Där fanns det något som hette "Designer gallery" och ja, vem tror ni att ni skulle hitta där? Självklart mig. Det var mängder med rea och jag kunde inte motstå att prova en skjorta från Tommy Hilfiger. Normalt sett brukar skjortor vara för korta eller för dåligt figursydda, men denna var helt perfekt. Halva priset så den kostade bara 450 kronor.