emmylaursen!

Kategori: Emmy vill ha

"Billig" inköpslista

Usch, detta kommer bli så ofantligt dyrt har jag en känsla av. Ett par nya ridbyxor, om det blir Animo eller Caverilla Toscana är oklart. Animo är all-time favourites så vi får se om CT kan ha blivit nå bättre än sist jag provade ett par. Sen har vi en ny Samshield-hjälm. Det ska vara sammet och blingbling självklart. Frågan är bara om en Kask kanske skulle vara snyggt också? Men, Samshield är trogen och sitter som en smäck på huvudet så vi får se.

Ett par nya ridstövlar ska också inköpas. Alex boots, Parlanti eller Mountain Horse, det är frågan. Haha, jag har lite smått beslutsångest över det mesta just nu. Stokes sa att han ville ha en lång luva så det ska han få också. Jag ska köpa mig en Svea jacka lutar de mot och även nya strumpor. En såndär grej som man alltid köper nya av då de andra används så flitigt så de alltid blir hål i dom ;) Ett Beris eller Trust bett är något jag gärna skulle vilja köpa också, helst ett med tungfrihet. #dyrt 

Min käraste Samshield

Som ni kunde läsa igår så drog jag omkull med en unghäst och därför fick min hjälm sig en ordentlig smäll. Det blev även några repor på den, men den sitter trots allt där endast för att skydda mitt huvud. Om det nu är så mycket att skydda... ;) Skämt och sido, en bra hjälm är jätteviktigt och jag fick verkligen en påminnelse om det igår. Nu med VG1-märkningen så kommer hjälmarna bli ännu säkrare, vilket bara är bra.

Men, i och med att min fick sig en smäll igår så är den mer eller mindre förbrukad. Man brukar säga att en eller två smällar är det en hjälm klarar av innan den tappar säkerheten. Därför har jag börjat kolla på en ny Samshield redan nu som jag tänkte sätta klona i under GHS. Jag kommer att välja en Samshield då de sitter så himla bra på mitt huvud och varför ändra på ett vinnande koncept?

Nu är ju bara frågan, hur ska den se ut? Det finns ju i alla färger och olika kombinationer..

 

BOOTS

Eva har radat upp affärer, köpcentrum och allt möjligt som vi ska hinna med under den tiden jag är där. Ett köpcenter som vi ska stanna vid på väg hem från flygplatsen är BOOTS. Jag har varit inne på deras hemsida och kollat lite vad de har för något. Det jag märkte på en gång är att allting är ju så himla mycket billigare där, trots att de har pund. Alltså ett transparent puder från NYX kostar 8 £ vilket i dagens kurs blir ungefär 90 kr. Hemma på Kicks kostar det mellan 110-120 kr. Så ni kan ju räkna ut själva hur mycket jag kommer shoppa där.. ;) Allting är till betydligt billigare priser!

NYX, Transparent puder HÄR // Sleek, Contouring kit HÄR

Essie, nagellack HÄR // L'Oreal, mascara HÄR

Nya ridstövlar?

Jag känner att ett par bruna riktigt snygga ridstövlar lockar väldigt mycket nu, men ändå inte.. Haha så himla stora i-landsproblem så det finns inte. Men, då undrar jag; vilka göra bäst? Just nu tävlar jag i mina från Hööks då de inte skaver på sadeln som tyvärr mina Treadstone gör :( Det suger verkligen, då de är de som är skönast egentligen. För mig så ska en stövel göra så att man får blodstopp- typ. Alltså inte för luftigt och så, det gillar jag inte.. Har kikat in lite olika alternativ;

 Läderridstövel Arezzo Horsehead®

Malene Birger

Det är sån hype kring detta märken men jag förstår varför- de är ju så snyggt! Denna väskan har väldigt många och den skulle jag gärna själv haft också, men 2.300 kr för en väska är inte riktigt min prioritering. Sen känns det lite tråkigt att köpa samma som alla andra, men som sagt den är sjukt snygg.

Grineeh Bag, 2.295 kr HÄR // Pamsy6, 299 kr HÄR 

Rabiah Scarf, 1.195 kr HÄR  // Galiana Jacket, 1737 kr (-40%) HÄR

Kingland Alamana

Som ni säkert förstått nu så är jag en person som gillar märket Kingsland väldigt mycket. Jag har lite diverse utrustning från dem, men min absoluta favorit är nog kavajen som jag har. Eftersom jag inte hittar den någonstans så kan jag inte ge er en bild på den, men den är mörklila med stilrena detaljer. När man kollar på den så ser den ut ungefär som en mörkblå. Den är figurskydd (vilket är ett måste enligt mig) och sitter som en smäck. Jag har storlek 36 som är perfekt i både längd och allt annat.

Jag brukar ibland sitta och kolla på en ny kavaj, inte för att jag behöver en nu, men kanske i framtiden.. ;) Då skulle jag gärna vilja ha en mörkblå som är enkel och stilren på alla sätt och vis. Jag skulle även kunna tänka mig en svart, men det blir väl ganska varmt på sommaren? Man får väl se till att köpa en med andasfunktion.

Här är några som jag skulle kunna tänka mig!

Kingsland Alamana, 3999 kr HÄR // Kingsland Milano, 2950 kr HÄR //

Kingsland Alamana Kingsland Milano

Kingsland Azadi Jr, 2399 kr HÄR // Kingsland 

Kingsland Azadi Jr