emmylaursen!

Vilket VM...

Jag satt i soffan och var förbannad på att vår Apple tv inte fattade att jag skulle kolla på ridsport-VM, tills det slog mig att ingenting sänds idag. Först ställs hela distansritten in, sedan küren och banhoppningen för fälttävlansekipagen flyttas från idag till imorgon. Riktigt tråkigt och jag tror att arrangören kommer få mycket kritik. Hur som helst så får vi hoppas att de resterande grenarna/delarna kan genomföras och att det kan delas ut lite medaljer!

Jag och Emil var till hästarna imorse. Stokes stod och frös och skakade som ett litet asplöv i boxen, vilket var förståeligt då det bara var 3 grader ute. Dock har han all päls kvar, jag har inte hunnit raka honom än. Han fick ett täcke på sig när han skulle gå ut och då verkade det vara bra igen. På dressyrträningen gick han så fint! Det var verkligen kul att känna hur han börjar trycka på själv i framförallt traven och verkligen använder bakbenen. Nyttigt och jobbigt under 45 minuter, men samtidigt väldigt roligt.

Geof hade ytterligare en vilodag idag och får passa på att bara vara häst. Mamma och pappa får så mycket äpplen hemma från deras två äppleträd så hästarna får en hel del. Jag brukar ibland göra så att jag delar äpplen, lägger dom i en hink och sedan går upp med dom till hagen. Lägger ut det i två små högar i hagen så hästarna får varsin hög att stå vid. Idag blev Geof dock väldigt exalterad när jag skulle lägga ut äpplena, så han skulle ta ett äpple från hinken men bet istället mig i handen.. 

Vi får se vad som händer och sker veckan som kommer. Det enda som är spikat är möte med tävlingskommittén och tävling på söndag. Resten får vi se!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas