emmylaursen!

Vann ett märkesschabrak!!

Idag blev det en liten krånglig dag när hovslagaren till förhinder, men som tur har vi kunnat lösa det ändå. Stokes vänstra framsko sitter med nöd och näppe kvar, så han fick inte gå ut idag utan jag motionerade honom på eftermiddagen istället. Risken om han går ut är att han kliver av sig skon och att insidan som är på väg att spricka också blir trasig. Skulle den ha blivit mer trasig så skulle det aldrig gått att slå på en ny sko.. Men, vi har fått tid hos en hovslagare imorgon som ska fixa och greja.

Mamma fixade med Geof idag och så. Jag tänkte att jag skulle rida ut en sväng imorgon om det bra vädret håller i sig. Sen ska jag även förbi Granngården och hämta ut ett Dy'on schabrak som jag vann i deras lotteri!! Haha, tycker aldrig man vinner på lotterier och sånt men visst är det alltid kul, speciellt när det var så fina priser. Imorgon innan jag åker till Geof tänkte jag åka förbi och hämta det. Det är marinblått och så snyggt, tror det kommer passa Geof bra!

När allting är fixat imorgon så väntar jobb på eftermiddagen/kvällen. Om jag får en stund över så finns det sjukt mycket tvätt att ta reda på, då jag hann med att köra tre fulla maskiner imorse. Håller tummarna för att det går bra med Stokes och skoningen imorgon, så han kan få åka med till Säter i helgen. Kollade startlistorna och de var få anmälda, vilket dock är skönt för då går tävlingsdagen fort, hehe. Vad föredrar ni, en tävling med många eller få anmälda?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas