emmylaursen!

Mina två stjärnor

Vilken helg det har varit. Stokes var verkligen duktig på lördagen och levererade en fin felfri runda. I andra klassen började det ta emot lite åt han, förstår att han var trött och så. Ett ner på sista hindret, men han kämpade verkligen på så bra. Han var överlycklig när han fick komma hem och gå ut i gräshagen. Igår gick vi på en liten kvällspromenad och man märkte att han var lite slut i kroppen efter tävlingen.

Geof slutar verkligen aldrig förvåna mig. Jag anmälde oss till 115 och 120, båda avd.A. I och med att han aldrig tidigare gått en avd.A så var planen att vi skulle ta oss runt i lugn och ro. Blev det felfritt hela vägen var det självklart en bonus. När jag insåg att vi ridit felfritt i grundomgången så gjorde jag ingen större skillnad på den eller omhoppningen. Höll ganska samma tempo, provade en lite snävare sväng men i övrigt blev det långa vägar. Vi tog det i vår takt och 0+0 fel gick hela vägen till en 4:e placering vilket var riktigt roligt. Geof var dock inte så imponerad över hela grejen med ärevarv, han tyckte nog det var ganska överskattat att behöva galoppera en gång till. I 120 blev det ett retligt ner på första hindret, men resten av banan satt som en smäck! Speciellt en distans blev jag riktigt nöjd med, kunde bara sitta tillbaka och vänta in galoppsprången. Snart kommer en felfri runda där också! Det är nääääära. Han fick ut och gå på en promenad idag.

Annars har jag hunnit skicka iväg en del mail och så, småpysslat lite. Ute vräker regnet ner så jag är inte speciellt taggad på att rida ut med Stokes, men han ska motioneras han också. Filmerna kommer senare idag! 

Köpte nya benskydd till Geof i lördags. Svängde förbi Like a horse och hittade dessa- framskydd + bakskydd från Glen Gordon för 499 kr!! Perfekt att ha till vardags

Världens finaste

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas