emmylaursen!

Härlig lördag

Då ska vi se- lördag och det har varit en härlig dag. Solen har lyst och det har varit runt 16 grader ute. Geof fick lösgaloppera i ridhuset idag och sedan strosa omkring medans jag krattade längs sargen. Sedan hade vi även städdag på Lassols idag, så jag krattade i ordning utanför boxarna, fixade i sadelkammaren och där vi har fodret. Tror jag lyssnade på tre avsnitt av P3 dokumentär under tiden, de kan vara så intressanta så tiden bara springer förbi.

Var hemma och åt lunch som Emil hade fixat med innan jag åkte till Stokes. Hann baka lite innan jag åkte, så nu har vi verkligen gott om fika. Stokes och jag skrittade ut en sväng idag i eftermiddagssolen och jag hade även köpt med mig morötter till honom. Så fort man bryter isär moroten ser man hur öronen spetsas framåt på honom, den lilla gottegrisen. I torsdags gick han hoppträning för Åsa och han var så duktig. Det är så roligt att känna att det går harmoniskt runt nu och mycket är tack vare Geof och hur jag kan rida honom. Geof tittar aldrig och ger mig därför mycket självförtroende när det gäller hoppningen, som jag sedan tar med mig till Stokes. Sen är dom en rolig kombination att äga och rida också, en envis ponny och en oerhört smart 7-åring.

Fram tills klockan 23 ikväll sänds det fälttävlan och idag är det terrängen. Såg nyss en ryttare vars tyglar sprack och även en bakbom på en oxer löstes ut. Intressant hur säkerheten ständigt utvecklas, framför allt inom fälttävlan där det verkligen ställs på sin spets. Ska fortsätta kika lite nu på tv, skriva lite tidsinställda inlägg och sen planera nästa vecka med hästar.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas