emmylaursen!

Framsteg

Alltså värmen håller i sig.. 23 grader idag, i slutet av september månad. Stokes och jag red ut en sväng idag igen, men han fick galoppera lite idag så han blev av med spring i benen. Imorgon får han hoppa lite på ridbanan tänkte jag, sedan longeras på fredag och vila på lördag. Eftersom vi är borta på söndag med Geof så får vi se hur vi ska göra med Stokes då. 

Geof gick dressyrträning idag för Angelica och han var såååååå himla fin. Det var verkligen så roligt och Angelica (lik som jag) tyckte att Geof höll en hög lägstanivå genom hela passet. Det var verkligen roligt att känna hur han jobbade på och det som man märker mest skillnad på är sidorörelserna, så som flytta ut bakdelen på volt och lite svagare skänkelvikningar. Även en sån sak som att ställa honom inåt och överdriva lite, så han verkligen stretchar ut musklerna. I traven hade han en takt som var helt magisk, fick känslan att jag bara satt och åkte med ibland. Det är roligt att få kvitto på jobbet man lägger ner, att det går framåt och att någon annan än en själv ser det.

Hoppningen pågår fortfarande på tv, klockan är nu 22.52 i denna stund. Sändningen slutar kvart över, så jag kan lika väl kolla klart på allt. Imorgon är det ett kortare arbetspass som väntar, sedan ska båda hästarna hoppa. Malin filmade mycket idag från träningen så jag tänkte klippa ihop en film sen och lägga upp här! 

Vände på matbordet och möblerade om lite när vi köpte vitrinskåpet, det blev så mycket bättre!

Suddigt och så, men det får duga för nu ;)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas