emmylaursen!

Förberedelser inför helgen

Igår var det verkligen ont om tid för att checka in här- men jag gör det nu istället. Hej på er! Hoppas allting är bra med er. Igår red jag och Malin på stubbåkern vid stallet och Geof fick verkligen sträcka på sig och bli av med spring i benen. Vi provade även de nya Dy'on schabraket som jag hämtade ut på Granngården, så fint! Geof passade riktigt bra i färgen, så han får nog ha det i helgen på tävling. Mamma var till Borlänge igår med Stokes och fixade med hans hov, sedan longerade hon honom då jag var på jobbet.

Jag slutade kvart över nio igår och började klockan sju imorse. Efter jobbet idag åkte jag direkt ner till Geof och idag tog vi några sista språng inför tävlingen i helgen. Han kändes verkligen fin i kroppen och sånt jämt stöd jag har i tyglarna nu har jag inte haft på länge! Roligt när det vardagliga arbetet lönar sig. På vägen hem hämtade jag upp pappa från tågstationen och körde hem honom, innan färden gick vidare mot Stokes. Idag var det dags att han fick springa av sig rejält, så vi var ute i över en timme. Svettig var han, men glad också ;) Handlade på vägen hem från stallet och ska snart göra lite mat.

Imorgon är jag ledig från jobbet. Ska hjälpa en kompis att raka sina två hästar, motionera Stokes samt tvätta honom inför lördagen och pyssla om Geof. Hoppas ni får en bra fredag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas