emmylaursen!

Dagen före avfärd

Denna dagen har mer eller mindre bara bestått av att packa, köpa in foder och packa ännu mer. Jag var hos Geof runt klockan två och åkte vid åtta.. Började med att fixa allt till han och sedan tog vi in hästarna. Precis när vi tagit in dom öppnade himlen sig och världens oväder drog fram. Det gick visserligen över efter en halvtimme, men lamporna i sadelkammaren började tändas på och av lite då och då, så vi hoppades på att strömmen inte skulle gå. När allt hade lagt sig gick vi ner med Geof för att raka av honom den pälsen som hunnit växa ut. Först krånglade maskinen något värst, men det gick till slut. Hade maskinen lagt av mitt i klippningen hade jag fått panik.. Tänk om man varit tvungen att åka med en halvt färdig klippt häst på tävling.

Sen började den vanliga packningen. Alla täcken ska fram, utrustning ska putsas och det ska läggas i ordning. Efter hoppträningen kunde jag fixa med det sista, så imorgon ska det inte vara mycket som behöver göras mer än att motionera Geof lite lätt innan avfärd. På tal om hoppträningen, så var han riktigt fin idag. Det som var roligast var att även Linda såg hur jämn han har blivit och att han tar mer jämt stöd i tyglarna. Sen finns det saker vi måste träna på i vinter och travhoppning är verkligen en av de sakerna. Men nu när det är tävlingar kvar, åtminstone en, så fokuserar vi på det först. Nu är det Karlstad framför oss med tre klasser. Jag kommer rida som jag alltid gjort, med huvudfokus på att hålla en jämn rytm.

Imorgon ska jag egentligen bara packa ihop mina kläder och fixa det sista här hemma, rida Stokes innan lunch och sen åker vi. Longera Geof, packa in sakerna och sedan bege oss mot Karlstad!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas