emmylaursen!

Och så kom regnet..

En riktigt grå och kall tisdag har det varit idag. Jag och mamma var ute på lite grejer i förmiddags och fick lite ärenden gjorda. Sedan åkte jag och pappa till stan och åt lunch, samt hann in en sväng på Telia. Båda han och jag behöver nya telefoner och eftersom min födelsedag kommer snart, så passade jag på att hinta lite om vilken jag önskar mig.. ;) När jag väl kom hem var jag så trött så jag somnade en timme på soffan. Tror det är någon förkylning eller något som kommer krypandes. 

Det blev lite förändringar i veckoschemat för Geof, så han fick vila idag istället för på söndag. I och med att det är hoppträning på lördag så behöver han röra på sig på söndag för att inte få träningsvärk eller bli stel. Därför passade det bättre att han fick vila idag, när det ändå var kallt och regnigt. Hjälpte Malin istället med hoppning och det gick hur bra som helst. Så roligt att se när det går framåt och arbetet lönar sig. 

Imorgon; det enda jag vet säkert är att Geof ska tömköras och Stokes hopptränas. Sen får vi se hur det blir med jobb och så. 

Glöm inte att kika på yt-filmen från Karlstad!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas