emmylaursen!

Mot Ullared, Elmia och Jönköping!

Usch, jag var så sjukt trött när jag vaknade imorse så jag somnade om efter jag stängt av alarmet. Geof stod i hagen och halv sov när jag kom dit dessutom, så han var nog inte heller speciellt pigg. Idag blev det i alla fall lite galoppbommar och ja, det gick bra som vanligt. Jag försöker variera bett också så mycket som jag kan och rider helst inte på samma bett hemma som på hoppträning/tävling. Just nu har jag runt 3-4 bett som Geof går riktigt bra på, så jag försöker byta lite titt som tätt. Dessutom tar det ungefär 100 bilder innan Geof kan stå still och ha öronen framåt.

Det blev en väldigt sen lunch idag, klockan hann bli två innan det blev nån mat i magen. Stokes var pigg och glad som vanligt. Imorgon ska jag fixa med båda hästarna innan vi styr mot Jönköping och Elmia. Först ska vi ner till Ullared och köpa nått hästtäcke, jag behöver lite saker till lägenheten och sen ska vi nog hinna med någon mer affär. På torsdagen går vi på Elmia och kikar på mässan, samt lite 140-hoppning. Det blir en trevlig dag och sen åker vi hem, så vi är tillbaka på torsdagkväll. Båda hästarna ska motioneras då med, men förmodligen blir det väl longering då.

Jag ska diska lite (värsta jag vet) och sedan packa kläderna som ska med. Jag kommer definitivt packa med mig för mycket kläder, som vanligt.. Haha..

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas