emmylaursen!

Marknad och massa sol

Vilken härlig söndag det har varit ändå. Jag och mamma var uppe till hästarna imorse och jag red ut på Stokes i morgonsolen. Hem och åt frukost innan jag och Emil åkte iväg på marknaden i Rättvik. Langos till lunch och belgisk våffla efteråt, enligt rutin ;) Det är lite tråkigt dock att gå på marknaden nu, för det är så många som säljer samma saker. Alltså, var 5:e säljer dessa godisremmar och alla till samma pris dessutom. Jag fick köpt mig lite honung i alla fall (måste ha honung i te) och sen köpte vi en kryddmix. Mer än så blev det inte. 

Jag och Malin red ut idag i eftermiddagssolen och det var alldeles underbart ute. Blåste ingenting, solen var med oss och fina vägar att rida längs. Igår gick han ju hoppträning för Linda och var så fin!! Han känns fortfarande lite trött i kroppen, men en lugnare period ligger framför honom så han ska hinna återhämta sig. Igår hoppade vi i alla fall en serie och mycket travbommar/travhoppning vilket är så nyttigt för Geof. Nu kan man börja sätta lite mer krav på hans teknik och så, i och med att ridbarheten börjar komma mer. Så roligt att få utvecklas med denna häst alltså.

Igårkväll var jag dessutom ut med några tjejer i stan. Riktigt trevligt var det men jag är inte så imponerad över Falun Bowling & Krog som vi var på. Jag tycker att planlösningen är så konstig och man får nästan lite klaustrofobi mellan åt.. Roligt att vara där och framförallt med bra sällskap, men det finns bättre ställen enligt mig. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas