emmylaursen!

Markarbete

Det har minsann varit en intensiv förmiddag. Malin kunde inte ta sig till stallet idag, så jag longerade Chico och fixade allting till även honom. Geof, som har tagit det lugnt sedan vi kom hem från Karlstad, fick gå markarbete idag. Jag tänkte att han skulle vara en tickande bomb, men inte alls. Lugn och fin och jobbade riktigt bra med bommarna. Han bara rullade över dom i en lite lägre med stadig form. I höger varv känns han fortfarande lite stelare, som han har gjort den senaste tiden. Antingen är det bara att han är stel i musklerna eller så har jag jobbat så mycket med vänster (som brukade vara det "svåra" varvet) så nu är det höger som är knepigt istället. Men, huvudsaken är att han är avslappnad och jobbar med kroppen, vilket jag tyckte han gjorde väldigt bra.

Hem och äta lite lunch innan jag åkte vidare till Stokes. Jag var lite lat idag så det blev en barbackatur i skogen. Pussa på honom och ge han lite morötter innan han fick gå ut i hagen igen. Igår så lyckades han trampa på sig själv, så han har ett litet sår på benet, typ precis där benskydden slutar. Vi la på jodopax igår och idag såg det fint ut, så hoppas det läker bra.

Försöker komma ner i varv lite innan det är dags att gå till jobbet. När jag kommer hem sen ikväll så ska vi väl till stan och handla som vanligt. Sen blir det nog sova på en gång, har en känsla av att jag kommer vara sjukt trött. Regna ska det göra ikväll också, vilket inte gör en piggare direkt..

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas