emmylaursen!

Jobbfredag

Hej på er! Jag vaknade halv nio imorse av att Emil väckte mig, så att jag inte skulle bli sen till Geof. Jag longerade han lite lätt idag och pysslade med hans kraftfoder ganska länge av någon anledning. När vi besökte Krafft's monter på Elmia fick vi en jättebra bok/häfte om deras foder, vad som innehåller vad, vilka ämnen i kraftfodret som gör var, hur man avgör hur mager/fet en häst är och så vidare. När höanalysen kommer tillbaka på höet så ska jag kolla igenom allting en gång till inför vintern och stämma av så allting ser bra ut.

Åt lunch hemma innan jag åkte vidare mot Stokes, som dock hade vilodag idag. Fixade allt och hann med att prata med Clara en sväng. Så viktigt att ha kloka och bra människor runt om sig. Väl hemma igen var det ungefär en och en halvtimme kvar innan jag skulle börja jobba, men jag hann baka en sväng. Det blev kladdkakemuffins (det enda jag bakar just nu haha) så jag tog med en del till jobbet. Har märkt att det är väldigt uppskattat att komma med fika en fredagskväll. ;)

Imorgon i alla fall så ska jag 1) försöka sova länge utan att bli väckt, 2) åka till Falun och kika på hopptävling och 3) fixa med Geof som vilar, samt rida ett pass på banan med Stokes.

Bilden kan innehålla: 1 person

Hittade denna gamla bilden.. Åren går fort

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas