emmylaursen!

Födelsedag på gång

Jag känner att ögonen går snart i kors på mig.. Jag och mamma var alltså hos hästarna innan jag började jobba imorse, vilket innebär att 05.30 var vi i stallet. Hästarna var lika trötta som vi, men de åt upp all mat och fick sedan gå ut. Det kändes riktigt konstigt att släppa ut dom medan det fortfarande var lite mörkt. Hem och vände snabbt bara innan jag kilade iväg till jobbet och kom hem lagom till lunch. 

Geof har ju som sagt haft en liten vilohelg nu och han ska även få vila imorgon, så rider jag igenom honom på tisdag är tanken. Stokes däremot fick ingen lugn söndag, utan det var dressyrträning för hans del. Han är 20 år i passet, men ibland får man sig en funderare. Idag på väg till ridklubben vägrade han nästan gå förbi en liten plastlåda (el aggregat) och betedde sig som om han vore 5 år. På dressyrträningen gick han däremot hur bra som helst! Det var så roligt och stundtals var han riktigt fin, men han blev minsann svettig.. Stackaren måste bli av med vinterpälsen snart så det går att rida längre pass utan att han svettas ihjäl.

Imorgon så får (som jag skrev) Geof vila och Stokes tänkte jag typ longera eller göra något enklare med. Förutom det så fyller jag år på söndag, 20 år gammal blir man då. Jag har lite saker inplanerade, så jag tror det kommer bli en väldigt bra helg. Godnatt!

Här är en betydligt bättre bild på nosgrimman jag fyndade igår! Tänkte prova den på tisdag

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas