emmylaursen!

Fina resultat från helgen

Solig måndag. Vilken helg jag och hästarna hade. Geof gjorde tre fantastiska rundor i Karlstad, inte minst den avslutande 120-hoppningen på lördagen som var felfri. Stokes fick vara med på KM igår och vi tog hem segern för andra året i rad. Så roligt med Stokes som fortfarande kan och som fortfarande tycker det är roligt. Idag blir det lugnt för båda hästarna, Geof fick skrittas ut en sväng och Stokes ska få göra något liknande. 

Jag har tänkt på detta med Geofs tävlingsplanering och bestämt mig mer eller mindre för att han får vila från fler tävlingar detta året. Eventuellt att jag åker på någon liten lokal/regional tävling i november/december, men annars får det vara bra. Han har gjort såååå mycket detta året och det viktigaste nu är att han får återhämta sig. Alla intryck, alla olika miljöer, transportsträckor, tävlingsplatser. Nu väntar lite djupvågsbehandling, kontroll hos veterinär för att se att allt är okej efter tävlingssäsongen och vila. Han kommer fortfarande att hållas igång självklart och tränas, men förmodligen inga mer tävlingar.

Ibland tänker jag på hur det hade varit om jag hade valt en annan häst eller om jag hade gett upp när Geof stod på bakbenen och var omöjlig att lasta. Tänk om jag bara visste vad som väntade om jag bara hade tålamod.

Ländtäcket åkte på idag när det var lite kallt ute och blåste, men Geof va lika glad för det

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas