emmylaursen!

Elmia horse show

Puh, då var vi hemma igen efter 48 timmar på vift. Igår runt halv åtta på morgonen kom mamma och hämtade mig, så åkte vi till Stokes. Han fick ridas ut medan mamma fixade allt annat, så när vi var klara åkte vi till Geof. Jag red han en stund i ridhuset och han blev svettig?? Tyckte vi knappt gjorde någonting men som sagt, jag tror han är inne i en trött-period just nu. Hur som helst, sen satte vi oss i bilen och körde raka vägen ner till Ullared. Vi körde efter gpsen i mammas bil och den visade så konstiga vägar, så vi körde 90% av tiden på nån liten grusväg istället för en asfalterad väg. Aja, vi kom fram åtminstone och i och med att vi visste vad vi skulle köpa och vart det fanns, så sprang vi igenom allt på ungefär en och en halvtimme. Sen var det bara att åka upp till Jönköping och få några timmars sömn.

Imorse så färgade vi mitt hår på hotellrummet, haha ni ska få se sen. Det blev dock riktigt bra! Jag trivs verkligen i mörkt hår och mitt började bli ljust, livlöst och blekt så det var dags. Åt lite av hotellfrukosten innan vi gick upp till Elmia. Men jag måste då säga det, Elmia var precis i min smak. Det var billigt inträde, lagom stor mässa och bara hoppning. Det var perfekt att åka till över dagen och vi fick en del shoppat. Ska eventuellt skicka efter ett träns från Equipe. Vi träffade även Frida som hade Stokes innan mig och hennes mamma. Världens goaste människor alltså och fick höra en del som hänt sen sist vi såg. 

Just nu ligger jag på soffan, helt färdig efter denna idiot-resa som jag och mamma kallar det för. Såååå mycket bilåkning så man blir tokig. Sen idag när vi åkte hem åkte vi först till Geof som fick lösgaloppera i ridhuset och vidare sedan till Stokes. Vi gick ut på en promenad i mörkret, men Stokes va glad ändå. Nu- sova.

Bildresultat för elmia horse show

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas