emmylaursen!

Hoppträning + en massa annat

Först och främst; hej igen. Igår blev det en längre dag än vad jag hade räknat med och det fanns ingen tid för att slå upp datorn. Jag jobbade på förmiddagen och var sedan i stallet hos Stokes. Det var så härligt väder så jag red ut en sväng, men samtidigt är det lite halvkasst underlag överallt. Stenhårt och isigt. På eftermiddagen/kvällen var det dags för hoppträning med Geof och jag såg fram mot det- då vi skulle träna för min gamla tränare som jag inte träffat på flera år. Jag red själv i en hel timme och Geof skötte sig super! När vi skulle åka dit var det lite ponnyfasoner med lastningen, men till slut gick det så bra så. När träningen var avklarad och vi skulle åka hem trippade han in i transporten så fint, tror inte han orkade något annat. ;)

Vi red mycket linjer och hade en kombination också som vi tränade mycket på. Det jag tränar på mest nu med Geof är att han inte ska dra iväg efter ett hinder utan orka vara kvar i balans och även att han ska orka med att hålla en kortare galopp, fast med lika mycket tryck i. Vi fick ett kvitto på att vi var på rätt väg och självklart var det kul att träffa Linda! Alltid nyttigt också att träna för flera olika, då alla kan se olika saker man behöver förbättra. 

Idag har solen skinit och jag tog en liten sovmorgon. Vi kom hem 23.15 igår och då var jag inte speciellt pigg. Det var raka vägen till sängen och somnade så fort huvudet låg på kudden. Jag joggade Geof idag, för att försöka motverka eventuell träningsvärk och pysslade i stallet i vanlig ordning. Vi i stallet stack sedan och käkade lunch innan jag åkte hem. Satt fast i en kö i Borlänge, så jag hann inte till Stokes innan jobbet. Jag jobbar eftermiddag ikväll och sedan ett morgonpass imorgon. Förhoppningsvis blir det lite ledigt över påsk!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas