emmylaursen!

Häst-tisdag

En riktig hästdag idag. Förutom morgonen då, när jag gick till tandläkaren. Jag har inga problem med att gå till tandläkaren, ser det mest som en chans till en powernap. MEN, jag har lite svårt för när de skrapar på tänderna. Det ljudet gör så ont i mina öron.. Annars så är det ju bara att luta sig tillbaka och sova i 20-25 minuter. ;) Åkte direkt till Geof efter det och red en sväng i ridhuset idag. Han var stel som ett kylskåp, vilket är till 90% träningsvärk sedan helgen. Jobbade igenom honom i 40 minuter och mot slutet kändes han betydligt bättre. Han behöver mer kraftfoder också så var och köpte lite nytt till honom. Ska prova Hoof Support också från Krafft för att se om hans hovar blir bättre i kvalitén. 

Hem, lunch och sedan mot häst nr 2. Jag red upp till ridhuset med Stokes idag och trimmade igenom honom. Han var riktigt fin när man verkligen ger det tid och inte stressar. Det enda som var lite tråkigt var att det blåste så hemskt så det blev så mycket kallare ute. Visade runt 1-2 grader i bilen men när det blåser känns det som -10 grader.. 

Imorgon har vi en del att beta oss igenom också. Köra hö, hoppa Geof, eventuellt lunch med pappa, longera Stokes och träffa Anna på kvällen.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas