emmylaursen!

Happy monday

Alltså nej. Nu får det fasiken vara nog med snö och kyla. Jag är så trött på det nu och jag vill ha vår. Visst, snö är mysigt och så vidare men det räcker att det finns december-januari. Sen kan det vara bra. Dessutom blir huden så ledsen och torr av all kyla.. MEN ett stort plus är att det är ljust på morgonen nu när man går upp. Då blir det inte lika jobbigt, hehe.

Nog om mitt klagande på vintern nu. Idag gick det så fort på jobbet. Förmodligen för att det alltid finns något att göra, så tiden går riktigt fort. Efter jobbet var jag hem en vända innan jag åkte till Stokes. I och med att han gick dressyrträning igår, blev det en lugn promenad idag. Kan fortfarande inte släppa hur duktig han var igår och vilken känsla jag hade genom hela passet. Min lilla ponny kan han. 

Ska bättra på sminket (dör för highlighten jag köpte från Anastasia) och sedan åka in till stan. Jag ska träffa lite kompisar och ta en kvällsfika och snacka om livet. Har inte träffat de på ett tag så ska bli mysigt att prata och dricka lite chailatte = livet. Vi bestämde detta igår, så spontant och skönt att man ibland kan bara göra något litet liksom. Inte alltid behöver vara flera timmar, utan ibland räcker det med 2-3 timmar och bara mysa. Hörs!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas