emmylaursen!

Fina små tofsar

En lång helg är slut om några timmar. Jag var till Geof idag och pysslade om honom. Efter en tur ut fick han stå med ryggvärmaren från Back on Track medans jag fixade med hans man. Blir tokig på att den inte ligger på en sida, så nu fick jag lov att göra något åt det. Flätade i botten så tofsarna skulle stanna på rätt sida, så får vi se hur länge de tar innan manen tänker stanna på den sidan. När den väl gör det ska den friseras lite extra. 

Stokes red jag redan imorse när jag och Emil var till stallet för att ge dom frukost. Om man ändå är där så är det skönt att få det gjort liksom, så slipper man tänka på att man ska hinna dit en sväng till under dagen. Det blev en liten tur ut i lugn takt (typisk söndagstur). 

Imorgon jobbar jag, sedan ska jag rida Stokes och Geof rids av Jon. Nu är dessutom tre stycken av oss anmälda till Sundbyholm 20-22 april!! Ska bli så roligt att åka iväg på meeting och framförallt när man är ett gäng som åker. Anmälda till klasserna, boxar är bokade och hotell till oss är bokat. Åh, hoppas att det har hunnit blivit riktig vår tills dess. Innan de har vi två tävlingar (som det ser ut nu) kvar. En den 24:e mars och en den 7:e april om jag inte minns fel. Kommer bli ett grymt år! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas