emmylaursen!

Vi jobbar på i solen

Sol och 25+ grader. Man känner sig bortskämd med detta vädret, så man får ta vara på alla solstrålar. Här i Sverige kan det ju slå om på bara några timmar, det vet vi alla. Oavsett så började jag min lediga dag med att åka till Geof och hoppade lite. Det blev ett räcke och sedan en kombination med två galoppsprång mellan. Geof var trött sen igår och jag förstår honom. Värmen tar mycket och på det hela blir det ganska tuffa pass, men imorgon blir det en tur ut bara. Sedan ska han få vila fredag och söndag, samt lösgaloppera i ridhuset på lördag är tanken.

Stokes fick mot sin vilja bada idag och bli lite ren. Jag vet att han kommer vara lika lortig om några dagar, men det kändes bra att han fick bort med smutsen någon gång åtminstone. Annars blir det bara så ingrott och usch, så en dusch och schamponering var nödvändig. Sedan gick vi ut på en promenad i solen i cirka 20 minuter och när vi kom tillbaka var han helt torr i pälsen! Sååå varmt i solen alltså.

Jag har tvättat och pysslat här hemma nu på eftermiddagen när jag har varit ledig. Snart är det dags att börja med maten innan det blir soffläge ikväll framför hockey-VM. Imorgon är jag också ledig!! Love it

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas