emmylaursen!

Solig måndag

Solen fortsätter att lysa starkt och man känner hur värmen tar all energi. Jag jobbade 7-13 idag och att man kunde gå i t-shirt till jobbet = sommar i mina ögon. När jag väl kom hem satte jag mig på balkongen i en halvtimme och lyssnade på lite podcast, innan jag kände att värmen blev för mycket. Åkte till Stokes och han fick bada en liten snabbis idag samt ut på en liten promenad. Det var verkligen så varmt när jag var där så man såg nästan på hästarna hur de ville in i skuggan och få lite middagsmat. 

Jag styrde sedan bilen ner mot Avesta och Geof. Han har haft en lugn helg så vi började lite försiktigt idag med att rida ut en sväng alla tjejer. Det är verkligen så roligt när man är ett helt gäng som umgås och delar samma intresse. Det blir liksom en helt annan grej då. Gjorde i ordning lite mash till Geof och pysslade med lite saker innan jag åkte därifrån. Klockan var strax efter åtta när jag åkte från Geof, vilket gjorde att jag var hemma strax efter nio. 

Länge har jag tyckt att det har varit dags att ta tag i träningen så idag bestämde jag mig för att springa en kort sväng på kvällen. Det hade blivit svalt och skönt vid halv tio när jag gav mig ut och kapade av 2 kilometer. Inte så långt, men den bästa träningen är den som blir av. ;)

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas