emmylaursen!

Konkret skillnad

Hej! Idag var det äntligen dags igen för hoppträning för Linda. Solen stekte på vilket gjorde att vi valde att vara inne i ridhuset, där fläktarna gick för fullt i taket vilket gjorde att det var ganska svalt och skönt. Tufft arbete för Geof idag men han gjorde det superbra! Hade en serie med oxer-två galoppsprång-studs-studs-studs-två galoppsprång-räcke. Den var så nyttig för oss! Jag kände på en gång vilken skillnad det blev när jag rätade upp mig och inte föll fram, för då springer Geof genom bara och allting går för fort. Men de sista gångerna när jag verkligen rätade på mig och fick tyngden mer bakåt gick det hur fint som helst. Vi hade även en oxer-25 m-cavaletti på andra långsidan som vi avslutade med att hoppa bara för att göra något roligt. Superkul att träna för Linda då hon har så mycket kunskap och erfarenhet och vet hur man ska förmedla den på bästa sätt.

Stokes och jag red ut en sväng imorse innan det hann bli så himla varmt och tur var nog det. I bilen stod det +28 grader när det var som varmast.. Här kommer sommaren på en gång! Stokes får åka på hoppträningen på torsdag istället för Geof, i och med att han tränade idag. Det som är så skönt när man ska åka iväg med Stokes är att han är så enkel. Man kan lasta honom ensam, han står stilla som ett ljus när man håller på med honom och gör inte mycket väsen från sig. Lilla skrutten börjar gå mot pensionsålder kanske?

Hann även med att käka lunch med tjejerna i Avesta idag på ett mysigt café och fylla på fransarna hos bästa Jenny. Imorgon blir det i denna ordningen; Geof, Stokes, jobb. 

Svettig minst sagt

Solnedgången när jag gick hem från mamma vid 21.15 <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas