emmylaursen!

Hoppträning imorgon med ponnyn

Denna onsdagen har varit lugn på ett sätt, men stressig på ett annat. Jag var till Avesta och Geof imorse. Precis som jag hade trott var han helt slut efter gårdagen, så jag tog sällskap med Fanny och Malin på en tur ut i skogen. Värmen tar också mycket energi från dom, så det gick inte speciellt fort idag. Men vad gör det? Man hinner ju prata mycket då istället. ;) När vi kom in fick Geof lite mash och vi spolade av han en snabb sväng, innan han fick gå ut och äta lunch i hagen. 

Hem fort som bara den och rida Stokes. Fick lov att be mamma om hjälp med stallet då jag knappt hann med någonting innan jag var tvungen att sticka iväg lika fort igen. Hem, byta om och gå till jobbet. Väl på jobbet kunde jag pusta ut, då jag hade en lugn kväll framför mig. Nu framåt kvällen blev det lika svalare, men nästan för kallt för att ha shorts vilket gjorde att jag gick ovanligt snabbt hem från jobbet. Det var ganska kallt om benen om vi säger så.. 

Imorgon så jobbar jag förmiddag, sedan hem och vänder en snabbis innan jag åker ner till Geof. Imorgon tänkte jag mig lättare markarbete och sedan åker jag direkt till Mockfjärd där jag möter upp mamma. Hon har då lastat Stokes och fixat, så vi ses nästan vid anläggningen där vi tränar. Stokes får hoppträna och han kommer nog ha blandade känslor som vanligt. I början är det mest "måste jag?" och "det här var drygt" för att sedan övergå till "håll i dig, nu kör vi". Lustig liten ponny det där.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas