emmylaursen!

Guldstjärna till ponnyn

Nu är det väldigt långa dagar. Som sagt så blev det jobb imorse och efter det susade jag ner till Geof direkt. Idag blev det lite konditionsträning för honom, i och med att det inte var så himla varmt idag så tänkte jag att man skulle passa på. Efter att jag hade ridit så stretchade jag Geof, hade fett på hovarna, blandade lite mash, flätade svansen och bara tog det lugnt. Innan färden gick vidare gav jag hästarna middagsmat ute i eftermiddagssolen.

Jag mötte upp mamma halvvägs till Gagnef och hon hade då med sig Stokes i transporten. Vi åkte tillsammans i en bil till träningen och träningen var utomhus idag. Det är så mycket skönare att vara utomhus nu när det går och inte är så fruktansvärt varmt. Vi värmde upp genom att hoppa lite mindre hinder med mycket bommar både före och efter. Stokes gjorde det superbra och vi satt ihop två små banor som vi red i slutet. Jag rätade verkligen upp mig idag och tycker själv att jag red betydligt mer harmoniskt än sist, vilket också (självklart) gjorde att Stokes jobbade på bättre. 

Nu såhär på kvällen har jag och Emil varit och handlat, precis som vanligt. Imorgon ska Geof vila och Stokes longeras. På förmiddagen är det tvätt och en sväng till Borlänge som står på schemat. På eftermiddagen/kvällen väntar jobb fram tills klockan nio innan man får gå hem för kvällen.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas