emmylaursen!

En bra dag helt enkelt

Lördag, sol, grillat, glass och bra vänner. Det kan inte bli mycket bättre än så? Jag var uppe tidigt imorse och släppte ut hästarna. De var lika glada som alltid att få komma ut och enligt rutin rullade Stokes sig två gånger (en på varje sida). Ibland är det så roligt att ha en häst som är mestadels vit.. När det var klart och jag kom hem blev det frukost på balkongen. Dock hade inte solstrålarna nått vår balkong än, så det var lite kallt att sitta där. 

Jag åkte till Geof efter lunch och idag blev det ett pass på ridbanan för hans del. Idag tränade vi mycket på övergångar och att han verkligen ska bära sig själv i t ex galoppfattningarna. Det som Geof har svårt för är att ställas inåt och hålla sig inom ramen/inte falla ut och övergångar från skritt till trav. I dagsläget (innan man gjort några övergångar) så blir det som ett litet skutt innan travstegen kommer, ungefär som att han för en millisekund tror att han ska fatta galopp. Svårt att förklara, men det blir bättre och bättre. 40 minuter långt blev passet och det räckte till för idag.

Kvällen spenderades hemma hos Emil och hans familj. Det bjöds på grillat och vi kikade klart på en hockeymatch innan hemfärd. Imorgon ringer klockan 06.00 och jag ska vara ifrån lägenheten senast 06.30. Geof ska få gå ut i skogen en sväng innan jag och tjejerna ska åka till Storbyn för att kika på några av Jons hästar som ska vara med. Hoppas på bra väder! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas