emmylaursen!

Checkar ut för idag

Jaha, det var den dagen det. Det blev då ingen sovmorgon imorse, eftersom Emil skulle upp halv åtta för att gå ner till tvättstugan och börja med dagens tvätt. Inte kunde jag somna om efter det alarmet heller.. Upp och hoppa, vidare mot Stokes som fick longeras lite inspänd med gummisnodd idag. Han fick sträcka ut sig efter gårdagen och travade fint över bommarna. Efteråt blev det massa godis och lite gräs, för att fjäska lite. 

Resten av förmiddagen/lunchen spenderades i Borlänge och en liten shoppingrunda. Dock ingen spännande shopping, utan mest lite tråkigare saker som diskmedel, diskborstar, svampar och så vidare. Jag sprang in en sväng på Hööks också och kikade runt men såg egentligen inget som lockade tyvärr. Efter två timmar fick det vara bra, så vi åkte hem igen och jag började på med "lite" städning innan jobbet. Ibland säger det bara pang, det kommer som en bomb, och plötsligt ska jag göra allting som behöver göras på en minut. Det ska dammsugas, dammas, tömmas sopor, skaka mattor, slänga förpackningar, sortera undan vinterkläder och lite mer som jag lyckades hinna med. Det fortsatte även på jobbet, där jag började mitt arbetspass med att sopa i köket i vår arbetslokal.

Imorgon, lördag, ser det ganska enkelt ut. Jag kommer få hjälp med Stokes, men jag och Emil ska dit på morgonen. Äter lunch hemma och fixar nog med en del andra saker innan jag åker till Avesta. Eventuellt ska jag och några till hem till Fanny och bada jacuzzi på eftermiddagen, återstår att se. Avslutar kvällen hos Emils familj med lite grillning.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas