emmylaursen!

Balsam för själen

En ledig torsdag har varit välbehövligt, trots att det inte blev någon sovmorgon. Jag gick upp vid klockan sju och åkte till Geof. Det är nästan som skönaste att åka dit på morgonen och försöka rida innan det har blivit så varmt. Idag fick jag sällskap av Fanny och vi skrittade ut i ungefär 45 minuter och bara pratade om allt möjligt, men framför allt tävlingar. Geof kommer få en lugn helg (vila-lösgaloppera-vila) och efter det tar vi nya tag igen. Håller på att kika ut nästa tävling, men har inte hittat någon än.

Jag longerade Stokes och sedan släppte honom på ridbanan, men han har nog inte riktigt fattat grejer för han bara mest skrittade runt. Men det var riktigt varmt, så jag kan förstå om han inte orkade göra så mycket. Pussade lite extra på honom innan han fick gå ut i hagen igen. Sedan gick dagen i ett kan man säga. Hann äta lunch mellan hästarna så efter Stokes packade jag och Emil ner lite mat innan vi åkte till Amungen. Det är som terapi för själen att få åka ut till en av våra sommarstugor och bara sitta vid sjön och lyssna på vågorna. Inga båtar, inga bilar, ingenting och det är så underbart ibland. Grillade och njöt av kvällssolen innan det var dags att åka hem igen.

Imorgon får Geof som sagt vila, Stokes ska nog ridas ut en sväng och jag ska jobba eftermiddag. Men den som väcker mig före klockan nio imorgon petar på en björn som sover.. ;) 

Tydligen kan man inte ladda upp bilder heller.... Blir tokig på detta

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas