emmylaursen!

Äntligen hoppträning

Så som jag hade sett fram emot idag, det var ju dags för hoppträning igen. Det är så roligt att Linda kan komma ut till oss och hålla träningar varje vecka. Det ger så mycket! Geof skötte sig superbra idag, men han fick verkligen kämpa på. Idag var mycket fokus på att Geof skulle lyssna och vara mer reaktionssnabb. Mitt mål med träningen var att bli mer bekväm i att stå i lätt sits och att få till språng som kändes bra. Geof har verkligen börjat använda ryggen nu på ett helt annat sätt en tidigare och det känns verkligen. Ibland tror man att man kommer få whiplash när han är igång med sina power-hopp. Avslutade med att ta några språng på 110-115 cm och det kändes busenkelt!

Eftermiddagen gick sedan i ett. Stokes skrittades ut i värmen, jag hann tvätta två maskiner, sola i 1.5 timme och bada för första gången i år! Det var faktiskt riktigt varmt, tro det eller ej. Nu är jag inte sist med att bada i alla fall! Imorgon är en renodlad arbetsdag. Första passet är 7-13, sedan några timmars ledighet innan 16-21. På de tre timmarna som jag är ledig ska jag hinna med allt hos Stokes och köpa mat vid affären. 

Godnatt, så hörs vi imorgon

Svängde förbi DonutKing som öppnat här i Falun och en kompis jobbar där, så fick mig en milkshake sådär på eftermiddagen

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas