emmylaursen!

Ridsportens framtida ledare

Hej på er mitt i natten.. Hoppas att ni har haft en lika bra lördag som jag. Det började med att jag vaknade klockan tre inatt och höll på att dö av värmeslag och därefter vaknade av och till fram tills alarmet ringde 06.00. Jag åkte till hästarna och morgonfodrade som i solen som sken för fullt. Riktigt mysigt med sådana mornar i stallet och lyssna på någon bra dokumentär från P3. Var hemma igen till strax efter sju så jag hann landa i soffan en sväng, duscha och äta frukost innan jag åkte vidare.

Mestadels av denna dagen har spenderats på Insjöns ridklubb där jag idag var med i en basutbildning för ridsportens ledare. Det var en väldigt bra kurs, oavsett vad man har för framtidsvisioner inom ridsporten. Några var med på utbildningen då de satt i en styrelse, vissa var ridlärare, några (som jag) tävlingsryttare och en hoppdomare hade vi även med oss. Det var väldigt intressant att diskutera olika ämnen och höra åsikter/synpunkter från så pass många perspektiv. Vi pratade mycket om kommunikation, prestationsmiljöer (oerhört intressant ämne) och även hur vi i all hantering samt beslut ska sätta hästens bästa i fokus. 

Fick ett fint intyg med mig hem att jag genomfört och klarat kursen. Nästa mål är att utbilda mig till någonting inom hoppningen, eventuellt lutar det väl mot domare. Tycker det skulle vara riktigt spännande och även att få bli banbyggare. Men för att få genomföra de kurserna måste jag vara 20 år (gäller domarutbildningen) och har tävlat 1.20-hoppning (gäller banbyggarutbildningen). Bara att blicka framåt helt enkelt!

Här på eftermiddagen så åkte jag och Emil och badade tillsammans med några kompisar, innan det blev wok här hemma. Så enkelt att göra och riktigt gott! Men jag är bra trött nu alltså efter denna dagen. Dags att sova och ta nya tag imorgon.

En favorit i repris, i brist på bilder då min telefon lägger av 24/7

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas