emmylaursen!

Helgerna går i ett

Helgen har verkligen bara sprungit förbi i ett. Igår var jag hos Geof och red ut, men i och med att det var 3-års tester på anläggningen så var det fullt av nervösa unghästar, så det blev ingen lång dag i stallet. Geof verkade pigg och glad, men lite tagen av värmen. Han har även börjat få äta lite gräs nu om dagarna. Började för en vecka sedan lite försiktigt med 10-20 minuter bara, för jag vet att hans mage är lite känslig. Nu brukar han få gå i 2-3 timmar, antingen före eller efter lunchtid. Det styrs oftast av när jag ska rida. Idag fick han longeras i ridhuset lite lugnt och imorgon har han en liten vilodag innan meetinget i helgen.

Igårkväll var jag på fest hos en kompis som fyllt 20 år och vi hade det supertrevligt! Dock var det alldeles för mycket folk på uteserveringen (för min smak) vi åkte till senare under kvällen, så vid klockan ett var det dags för mig att åka hem. Imorse var det upp med tuppen och vara funktionär på dressyrtävlingen som gick toppen! Det var en solig förmiddag med många fina hästar. Som den hoppryttaren man är blev man alldeles snurrig när MSV C:1 reds av ekipagen. Hade nog inte klarat av att komma ihåg allt det där.. 

Stokes fick hoppa nu på kvällen! Åh, min lilla halvpensionär som gör så gott han kan och jisses va pigg och glad han var idag. Kunde verkligen rida honom fram till alla hinder och han hoppade riktigt riktigt fint. På tisdag ska han få åka på en pay n jump i Insjön och hoppa 80 cm! Tror att det kommer bli alla tiders och definitivt om han har samma inställning som han hade idag. 

Annars så har jag mest försökt ladda batterierna idag. Här mot kvällen åskade och regnade det för fullt och det är väl bra egentligen. Så fruktansvärt torrt överallt annars och så fort man läser en tidning eller något så står det ju bara om alla dessa bränder.. Usch.. 

Nu är det dags att sova! 

Denna pikén som jag köpte på Strömsholm är så skön att rida i! Perfekt nu med material som andas nu när det är så varmt.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas