emmylaursen!

Har ni sett någon sötare?

Imorse när klockan ringde 06.45 så var (av någon anledning) lite tungt att gå upp. Gjorde mig lite frukost och åkte sedan iväg mot Geof. Idag fick han ta det lugnt och bara lösgaloppera i ridhuset. De har även en "Parelli-boll" i ridhuset, vilket ser ut som en gigantisk pilatesboll. Den brukar en del hästar leka med och tydligen ska hästarna efter mycket träning kunna valla bollen. Riktigt häftigt, fast jag tror att vi håller oss till hoppningen ändå. Fortsatte ner mot Avesta när allt var klart och hämtade upp Malin. Vi åkte sedan till Storbyn för att kika på lite hoppning och Jon var där med sin unghäst. Alltså, har ni sett någon sötare unghäst eller? Casimir är ju världens gosigaste alla gånger.

Stokes och Spotten var överlyckliga när de fick gå över på gräs i eftermiddags. Det tog inte lång tid efter att jag släppte över båda till att Stokes la sig ner och rullade, så man såg bara fyra ben i luften. Förstår inte hur man kan bli så lycklig bara över att få gå i en gräshage.. Jag var ute och red en sväng senare på kvällen och självklart de 30-40 minutrarna som jag var ute skulle det regna från och till. Det slår aldrig fel, utan regnar alltid när jag ska rida.. Förstår inte vad jag har gjort vädergudarna.

Imorgon så jobbar jag 7-14 och kommer sedan åka till Geof. Tanken är att båda hästarna ska få vila imorgon och jag ska försöka skriva lite mer i resterande del av årets tävlingsplanering. Jag har en del tävlingar som jag siktar in mig på: Svärdsjö v.29, Avesta v.30, Sundbyholm v.31. Jag har dock inte bestämt mig vilka klasser/dagar jag ska rida än. 

Dags att sova tror jag.. Godnatt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas