emmylaursen!

Fredag är vilodag

När jag satte mig i soffan ikväll så var det nog bland det bästa på hela dagen. Jobbade i förmiddags 7-14 och som jag beskrev det för min kollegor "det är jobbigt för att det inte är jobbigt". Alltså, man blir seg av att inte göra någonting. Skillnad mot de dagarna då man är igång och har flera bollar i luften, då känns det ju som att energin aldrig tar slut. Efter jobbet åkte jag förbi stan och gjorde ett snabbt ärende, innan vidare ner till Geof som idag hade sin vilodag. Han stod och solade i hagen för fullt när jag kom upp till han. Jag skulle dessutom mocka i hagen en sväng och Geof var sååå himla sällskapssjuk. Han skulle vara med överallt och provade att bita i handtagen på skottkärran för att se om han kunde välta den.. Pajas..

Stokes hade också sin lilla vilodag idag och imorgon tänkte jag rida honom på banan. På kvällen sedan ryker hans päls också, om han ska ha någon chans i denna värmen. Där i mellan ska jag och Emil åka en sväng till stan/Borlänge och eventuellt kika på nytt träns till Geof. Sen är det även lite annat vi ska kika på. Förresten så har jag lite smått svårt att välja vilket träns som Geof skulle vara snyggast i?? Det finns ju så mycket!! Brunt är självklart, men vilket märke? Samma nosgrimma som nu? Klinker? Anatomiskt? Många frågor, inga svar.. Än så länge.

Dags att sova, då vi har morgonfodringen av hästarna imorgon. 

Denna bilden tog samma dag (om jag inte minns helt fel) som Geof kom till oss. Tänk om man ens hade haft en ANING om vad som väntade.. Oj oj..

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas