emmylaursen!

En såndär trött dag

Då var mitt sista arbetspass gjort utifrån de schemat som jag fick. Tänk att det redan har gått 6 veckor sen jag fick det. Tycker att tiden bara springer förbi nu för tiden alltså.. Det blev i alla fall en liten sovmorgon imorse men alltså vi har lite skilda meningar här hemma. Jag vill sova med vårat vintertäcke (tycker det är mycket mysigare) och istället köpa en fläkt, så det blir svalt utan att man får in en massa mygg. Emil vill istället byta till sommartäcke och så lösa det, men jag vill ju ha en fläkt.. Så ja, vi får se vart denna diskussionen landar.

För övrigt så var jag en sväng till Geof och tog en tur ut idag. Han hade inte sådär jättemycket energi i kroppen, så det fick räcka med att trava bara. Imorgon skulle det vara svalare så jag tänkte rida lite markarbete utomhus och eventuellt raka honom igen, eller om det ska göras lite senare i veckan. Stokes tänkte jag skulle få hoppa lite imorgon och även han ska rakas i veckan. Stackaren blir ju svettig så fort han gör något, men sen har han visserligen även tappat en del kondition. 

Om allting går som planerat (vilket det sällan gör) så åker jag och Malin en sväng till Strömsholm på torsdag och kikar på lite hoppning! Blir kanske lite shopping också. ;)

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas