emmylaursen!

Efter en lång helg

Ja, då var midsommar över för detta året. Det blev en väääldigt lång sovmorgon imorse, till halv tio sov jag. Jag och Emil hjälptes åt att göra lite lunch innan jag åkte till Geof. Idag fick det bli lite markarbete i ridhuset med cavaletti och bommar. Han kändes fin i kroppen och jobbade igenom honom verkligen. Jag har börjat att sitta ner mer och mer nu i traven, dels för att han är ganska ovan med det och behöver därav bli mer van med det, samt att man kommer åt honom så mycket bättre. Samtidigt tycker han att det är en plåga i och med att man kan jobba honom så mycket bättre, så man får ta det bitvis. Framförallt när jag joggar av honom efter ett pass brukar jag sitta ner, då har han gjort av med det mesta av energin och är därav lite tröttare = blir inte lika spänd.

Imorgon är det måndag och en ny (nästintill helt oplanerad) vecka väntar. Jag funderar på om vi ska åka med Stokes på en liten tävling i veckan och rida typ 70 centimeter bara för att det är så roligt. Dessutom är Stokes världens gosigaste att ha med sig. Enkel och snäll, vilket uppskattas när man har en liten pajas som Geof. Geof däremot ska väl få en vecka med en del markarbete, samt longering. Jag har ingen aning än om hur jag jobbar, men det blir säkert en hel del. Till helgen funderade jag och Emil på att åka iväg till något hotell/spa, vi får se.

Innan jag säger godnatt så såg jag detta i TDB (se bild nedan). Lite roligt att vi fick 2 poäng från vår felfria runda i Gagnef. Jag har inte ens tänkt på sånt tidigare, men det är klart att det blir en liten morot. Framförallt om man tänker på de målen vi har nästa år.. ;) Godnatt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas