emmylaursen!

Dags för shopping imorgon!

Hej igen. Ytterligare en dag har passerat och idag var det hoppträning på schemat för Geof, så förmiddagen spenderades i Avesta. Idag var det en mycket nyttig övning för oss på träning, nämligen den berömda "klockan" och lite serier till den. Geof hoppade helt fantastiskt och även Linda gav beröm för att han hoppar så mycket bättre nu och verkligen använder ryggen. Bara att hålla i sig när han hoppar av för nog allt är det kraft i sprången! Det hände vid två tillfällen att Geof gjorde små "kråkor" som jag kallar det, alltså att han reste sig på bakbenen. Nu är det betydligt mindre än vad det var för 6 månader sedan, men det sitter kvar lite än. Det är alltid i vänster varv och när jag verkligen får honom innanför ramen. Då upplever jag det som att han känner sig trängd och låst, så då får man bara släpa trycket och rida fram. Det händer inte vid alla träningar, men det lilla som fortfarande finns kvar vill man ju ha bort såklart. Vi jobbar vidare!

Jag var uppe på ridklubben och möte med TK/förberedelser inför helgens dressyrtävling. Plockade fram skyltar, fixade med startlistor och priserna. Efter det åkte jag ner till Stokes och idag red vi ut i ungefär en timme. Det var nästan lite åt det kallare hållet när jag red, vilket egentligen inte gör någonting för då är det mindre mygg/knott framme. Insåg att det är dags att köpa nya benskydd fram till honom.. Han har ett par där resåren är påväg att gå av (ett stort jack mitt i) och flera par som börjar bli gamla.. Därför blir det ett par nya till honom imorgon! 

Imorgon ringer klockan 05.00. Jag ska åka härifrån senast halv sex för att vara i Avesta vid halv sju. Jag struntar i att äta frukost här hemma, då jag och Malin stannar efter vägen ner istället. Jag ska skritta ut med Geof och hjälpa Malin med de andra hästarna, innan vi styr bilen mot Strömsholm!

Tänkte bara slänga in två bilder på de fina blommorna vi fått av mamma och en ljuslykta! Ska försöka få balkongen att se lite mer hemtrevlig ut nu till sommaren.. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas