emmylaursen!

Bra start på dagen

Hej! Allt bra med er? På förmiddagen hann jag och Emil in till stan en sväng. Det blev lite shopping för min del, köpte med oss lite fika hem och bara gick omkring en stund. Sedan blev det lunch med pappa innan hemfärd. Eftermiddagen spenderades i stallet hos Geof och idag fick Geof göra lite markarbete. Han kändes avslappnad och fin, trots att det var sjukt varmt ute men ibland är det så. Han fick äta lite gräs efteråt och innan han gick ut schamponerade jag även hans man som såg förj*vlig ut.. Dock rullade han så fort han kom ut i hagen, men aja. Han är glad i alla fall! Imorgon är hela anläggningen vid stallet bokad, så det blir en lite längre uteritt gör hans del. 

Var uppe på ridklubben och fixade det sista inför dressyrtävlingen imorgon här på kvällskvisten. Allting var i ordning, skyltar uppsatta, ridhuset harvat och priserna i ordning. Känns bra! Innan det var jag till Stokes och fixade, han hade som vanligt sin vilodag idag. Imorgon får jag hjälp med att rida honom. 

Alltså kolla på bilderna bara, det var min frukost imorse! Så himla gott med jordgubbar, musli och yoghurt. Ibland (läs: när man har tid) får man unna sig en riktigt bra och rejäl frukost. Hörs imorgon!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas