emmylaursen!

22:25

Lugnet efter stormen skulle man kunna säga att det är just nu.. Nejdå, skämt å sido men jag var så nervös inför provet jag skulle skriva imorse så när det väl var över blev jag så trött. Sov i en halvtimme på soffan när jag kom hem från mötet med jobbet. Jag och mamma var ute och fick lite saker avklarade innan vi åkte tillsammans till Stokes. Det blev en tur ut i kvällssolen och det var alldeles perfekt för mer energi än så fanns det inte i min kropp. Nu när jag kom hem och satt mig i soffan trodde jag att jag knappt skulle komma upp.. 

Hur som haver, igår var det en ganska lugn dag. Red Geof på förmiddagen och satt i stallet med Malin och pratade en hel del. Mycket som kommer förändras nu, men vi får hoppas på något sätt att det blir till någonting bra för alla. Idag fick Geof longeras och imorgon ska vi på hoppträning för Linda. I och med att jag jobbar imorgon får vi se hur mycket tid som finns över, men eventuellt får Stokes vila då istället om tiden inte räcker till. 

Annars så rullar väl dagarna på med jobb och hästar. Finns det tid över på kvällarna brukar jag klicka omkring på Hemnet bland hästgårdar för både 7 och 15 miljoner och bara drömma mig bort. Tänk vilken dröm att ha ett stort, luftigt och ljust stall med ridbanan, ridhus, gräsbana, skrittmaskin, spolspilta, solarie, ja listan kan göras lång.. Men, smakar det så kostar det. Får jobba på lite om jag ska ha någon sådan värsting-gård. ;)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas