emmylaursen!

Tävlingsdag avslutas med egentid

Hej! Idag har det varit en intensiv dag, mycket har blivit gjort. Imorse var jag och Emil uppe till hästarna, runt lunch gick jag hem till mamma och sedan åkte vi till Geof. Jag gjorde i ordning utrustningen, packade in allting och sedan lastade vi in Geof i transporten. Han har börjat bli så duktig på att åka transport nu och det gör självklart allting så mycket enklare. Idag var Geof lite stark, så jag fick rida fram en hel del för att det skulle bli bra.

Han har börjat med en liten fuling på framhoppningen. När jag rider på oxern så måste jag vara mera med i ridningen, annars kastar han sig åt sidan. Då är inte oxern högre än 90 cm. Jag tar då bara ett språng så det känns bra och bryr mig inte om vad det ligger på för höjd, då känslan är det viktigaste för mig. Väl inne på banan hoppade Geof fantastiskt fint och jag fick tillbaka honom på de galoppsprången jag ville. Dock behöver jag nya handskar.... De går ju ändå bara sönder... Vid kombinationen kom vi in riktigt dåligt och det var bara på grund av en kass väg innan hindret från min sida. Han hoppade över A hindret, men nitade vid B hindret och drog sig åt sidan. Jag förstod honom fullt ut och hade han hoppat istället hade jag legat på marken, eftersom jag satt så snett. Gjorde ingen grej av det, utan bara red en lång väg innan och gjorde om allting. Resten av banan kändes också riktigt bra, så jag är nöjd.

Jag har en kväll för mig själv hemma, då Emil är ute med några kompisar. Jag passar på att plocka med diverse saker här hemma, innan jag ska åka och hämta honom. Hoppas inte jag somnar bara, hehe...

Någon älskar Irish mash efter en lång dag..

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas