emmylaursen!

Svettigt värre

Jag trodde aldrig jag skulle säga det- men det ska regna i helgen och jag är överlycklig. Står verkligen ut i värmen nå mer och att jobba i den är inte heller så roligt. Hur som helst så jobbade jag i förmiddags och tog en siesta efter jobbet. Stokes var först ut och det blev en tur ut i skogen. Han har haft lite problem med en framhov som mamma fick åka till Borlänge till någon specialhovslagare och "laga" hoven. Det ser ut som plast som de har fyllt igen hålet med. Han gick bra idag, men snubblade lite och verkade tycka det var lite jobbigt att trava. Jag ska känna på hovarna imorgon och se om den är varm eller så, men det blir skritt ett tag framöver för hans del bara.

Geof fick sig ett pass i ridhuset idag och vi plockade fram ett räcke med en hjälpbom. Jag behöver inte så mycket mer dagen innan tävling, men just att hitta känslan och bara få det att flyta på. Jag tyckte Geof var stel och stark i början av passet, men slappnade av mer och blev mjukare efter ett tag. Tog bara 2-3 språng på 1.15m och det kändes bra. Jag har avanmält mig från 1.10m imorgon och rider bara 1.15m. Tror det blir bra i värmen och att han inte behöver gå två klasser.

Så imorgon åker jag och Emil till hästarna på morgonen, hem en vända och sedan hämtar mamma mig runt lunch. Vi startar i den sista klassen så jag startar inte förens vid klockan två/halv tre typ.. Kommer bli en lång dag. Sen får vi se vad resterande del av dagen har att bjuda på.

Såhär fint var Geof schabrak efter ett pass i ridhuset på ynka 30 minuter

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas