emmylaursen!

Sista-minuten tävling imorgon

Hej och go'kväll. Jag tyckte inte att jag var allt för trött igår när jag gick och la mig, men tydligen så var man det ändå när jag lyckades sova till kvart i tio. Upp och duschade innan jag och Emil åkte till stan. Vi har varit på jakt efter ett parasoll i flertal affärer men inte hittat något.. De få vi har hittat har varit alldeles för stora, så vi får leta vidare. På eftermiddagen var jag i båda stallen och fixade och donade, mest hos Geof då det var förberedelser inför imorgon. Lite i sista minuten anmälde jag mig till Hofors imorgon och jag kommer rida 105 och 110. Hofors har en väldigt fin utebana och en väldigt fin anläggning, så det känns bra. Idag longerade jag Geof inspänt så han skulle få röra på sig igår och göra av med lite eventuell överskottsenergi. 

Stokes och jag var ute på en kvällspromenad. När jag kom hem satt Emil och pappa och kikade på fotboll för fullt, vilket inte riktigt är mitt intresse. Så jag sitter och anmäler mig till kommande tävlingar istället och kollar över tävlingsplaneringen som jag och Linda gjorde igår. Tror verkligen att detta kommer bli toppen! 

Det som krävs imorgon för att det ska bli två felfria rundor är bra ridning från min sida och att Geof håller sig fokuserad. Viktigt med bra framridning för att få honom lydig och inte bli för exalterad när det kommer till att hoppa fram. En lugn häst som är med mig kommer vi som ekipage långt på. 

Bästa kombinationen inför tävling kommer självklart från K9!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas