emmylaursen!

Nu är vi tillbaka

Imorse 8.30 var det dags för hoppträning för Linda. Eller, jag vet inte om man ska kalla det för hoppträning utan med ett tillfälle att träffas, reda ut vad det var som hände i lördags och fastställa planerna framåt. Geof hoppade i alla fall som en stjärna, precis som jag känner igen honom. Superroligt att få tillbaka en bra känsla efter helgen. Han kommer nu få en lugnare vecka, bestående av uteritt, lättare markarbete och longering. Vi tar sikte mot nästa tävling som är i Svärdsjö. 

Stokes fick vänta tills ikväll med att bli riden, men det gjorde nog inte han något. Jag red ut vid halv tio/tio och då var det så svalt och skönt ute, men en massa insekter i skogen istället. Jag tycker att man sprayar på dom flugmedel så ofta som man kan (mer eller mindre varje dag) men ÄNDÅ är de små krypen omkring.. Usch. Stokes vet jag inte riktigt vad han ska göra denna veckan, men jag ska väl försöka lägga mer energi på han nu när Geof inte kommer kräva så mycket. 

Så roligt dessutom att en av tjejerna som stod i samma stall som mig/Geof i Avesta kommer flytta till den anläggningen där jag håller till med Geof nu. Alltid roligt att kunna vara fler, så nu blir vi tre hoppekipage på gården!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas