emmylaursen!

Idag kändes det bättre

Började denna dagen med jobb 7-14 och innan det var vi till hästarna och morgonfodrade. Solen sken, men det var inte allt för varmt. Det blev lite halvt stressigt mellan häst och jobb, så jag fick äta frukost på jobbet men vad gör det. Jag har så goa kollegor så man kan lätt sitta och snacka bort en timme om så skulle vara. Efter jobbet var jag helt slut i huvudet, telefonen har ringt hela dagen och jag låg efter i schemat. Hem och vila innan jag och mamma åkte till Geof. Idag joggade jag honom i ridhuset, då vi åker och tränar för Linda imorgon. Vi måste reda ut och analysera vad som hände igår och varför det blev som det blev. Jag har min bild klar, men det är alltid viktigt att få input från fler håll och speciellt någon med mycket erfarenhet och utbildning.

Hur som helst så kändes Geof betydligt bättre idag, mer lugn och till ro. Vet inte vad det var som slog till just igår, men vi får göra så gott vi kan nu framöver. Han är så speciell på så många sätt, så det är viktigt att inte trycka på alla knappar samtidigt. Nog allt hinner man få några gråa hår innan man kommer ha fyllt 20 år. 

Men det som är planerat för imorgon är hoppträning med Geof, tid för fransar och så småningom rida Stokes. Det blir nog dock senare fram mot kvällen skulle jag tro.

Någon som vill att man ska klia i pannan ;)

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas