emmylaursen!

Häst häst och mera häst

Vilken onsdag vi har haft! Jag var uppe något tidigare än Emil imorse och åt frukost framför tvn. På förmiddagen var vi till Stokes, som fick vila idag pga tidsbristen nu på kvällen. Jag kikade i min kalender och såg att idag var det 6 veckor sedan Geof avmaskades, vilket innebär att han skulle avmaskas idag igen eftersom han hade så mycket mask och det tog väldigt hårt på honom. Därav åkte jag och Emil upp till Rättvik efter lunch och jag gick in på veterinärkliniken för att be dom skriva ut recept för Noromectin. Precis när vi nästan var klara så kom veterinären som har sett Stokes sen vi köpte honom (alltså i 6 år nu!) och även Geof. Litar till 110% på henne och den andra veterinären där. Pratade med henne och förklarade situationen, så fick med mig en "spruta" hem på en gång. 

På eftermiddagen var vi hemma en sväng och tog det lugnt. Dessutom innan vi stack till Rättvik hann jag göra en smulpaj med hallon i. Jag åkte till Geof på eftermiddagen och det visade 30+ grader när jag parkerade bilen vid stallet. Jag tog in Geof, lät han stå inne en stund och gav honom sedan avmaskningsmedlet. Efteråt fick han lite irish mash att "skölja ner" det med, för inte är det något hit enligt honom heller. Kvällen spenderades sedan åt att hämta Malins häst och köra han till anläggningen där vi står samt att checka av så allting var bra med de båda hästarna.

Imorgon ringer klockan 05 då jag och Malin ska fixa morgonfodringen och utsläppet för våra hästar. De ska dela hage, så boots och skydd åker på. Förmodligen så händer absolut ingenting, men man vet aldrig. Sen blir det nog så att jag jobbar på eftermiddagen, vi får se. Godnatt!

Något tunn, men smakade riktigt bra faktiskt

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas