emmylaursen!

Effektiv tisdag

Hej på er! Idag har jag hunnit med en hel del ändå måste jag ändå säga. Jag var uppe imorse för att åka in till stan och Jenny för att fixa mina fransar. När fransarna börjar ramla av så får man ju en liten titt på hur man ser ut utan fransförlängning och jag känner knappt igen mig haha. Tycker de naturliga är så korta och spinkiga, i alla fall mina. Hur som helst, hem och äta lite frukost efter det och sedan tog jag Emil en lång promenad i sommarvärmen. Det blev 5,2 kilometer och det kändes bra att ut och röra på sig. 

Efter promenaden blev det lunch och sedan en sväng till blomsterträdgården. Jag köpte dels den lila blomman ni ser på bilden nedan men även en tomatplanta! Får se om jag lyckas ta dö på den också, som jag har gjort med alla andra blommor/växter.. Detta var "pyramidtomater" och plantan kostade bara 45 kronor, så jag tyckte jag kunde ge det ett försök åtminstone. Geof fick joggas lätt i ridhuset och jag mötte även Malin och pratade med henne om morgondagen. 

Det var ingen idé att rida Stokes förens solen hade börjat gå ner, då det har varit såååå varmt idag och det tar mycket energi från hästarna. Hur som helst så blev det en sväng ut för honom idag. Duschat och lagt mig i sängen, snart dags för att slå igen datorn också. Godnatt!

Kvällsläsning..

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas