emmylaursen!

Datorfri semester

Hej alla! Hoppas att ni har det bra i värmen. Jag och Emil har haft några underbara dagar nere i Göteborg och vi tog med Emil dator men vi har aldrig ens öppnat den. Det var väldigt skönt att bara koppla av från allt och njuta av våran lilla semester. Vi har hunnit med en hel del under tiden vi var där. På lördagen åkte vi ner och gjorde inte speciellt mycket på kvällen, men vi hann med en sväng ner till havet. Söndagen gick åt till Ullared (Emil följde med dit tro det eller ej) och på vägen hem stannade vi hos min moster för en bit mat. I måndags åkte jag till Kungsbacka och köpte en del grejer på Svensk ridsport. Det mesta var till för tömkörning men hittade även lite annat. Vi åkte sedan ut till skärgården och åt lunch samt promenerade längst gästhamnen. Igår var det en hel dag vid havet med massa bad och sol! Lite brun har jag lyckats bli i alla fall. Här hemma går man ju bara i ridbyxor så benen än vitare än två ipren..

Nu är vi tillbaka i vardagen och värmen här hemma är ju nästan hemsk. I Göteborg var det runt 26-27 grader vilket var varmt, men inte för varmt. Här hemma är det runt 33-34 grader och det går ju inte att göra något. Jag kommer gå upp vid klockan fem imorgon för att hinna rida Geof innan det blir allt för varmt. Får se hur mycket energi han har, men förmodligen inte allt för mycket då värmen tar sjukt mycket. Ska prova en remontnosgrimma på honom också och se hur han går på den.

Annars så händer det väl inte så mycket. Jag ska jobba imorgon 14-21 och efteråt är jag nog helt slut skulle jag tippa på. Tävling på lördag och Geof är anmäld till en 1.10 och en 1.15, men jag tror att jag kommer avanmäla till en av klasserna om värmen håller i sig. Han gick tre klasser förra helgen i denna värmen, så det känns inte schysst att rida två klasser på lördag. Nästa vecka väntar dessutom Sundbyholm tisdag och onsdag. Viktigt med återhämtningen dagarna mellan tävlingarna så han kan prestera så bra som möjligt. 

Jag laddar upp bilder från Göteborg senare ikväll eller imorgon!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas