emmylaursen!

Det har redan gått 1 år

Hej hörrni, är det bra med er? Imorse hade vi sovmorgon och sov till ungefär klockan 10. På förmiddagen blev det en sväng till hästarna och fixade allting med dom, samt red en sväng på ridbanan med Stokes. Det blev ett helt okej pass i ungefär 30 minuter. Geof vilar fortfarande och jag si sådär fram emot helgen när han ska sättas igång igen. Kommer nog få mig en riktig åktur..

Men idag så ska vi ut och äta på Blackstone, som har blivit min och Emils självklara favorit. Jag kan inte förstå att det var ett år sedan vi blev tillsammans och att i februari har vi bott tillsammans i ett halvår. Tiden springer verkligen förbi bara. Imorgon så blir det även sovmorgon, då jag jobbar 13-17. Det blev ingen hoppträning denna veckan, utan jag tror att vi kommer bygga fram en liten bana till helgen. 

Hoppas att ni får en trevlig kväll!

Finaste ponnyn <3

 

Årsresumé del 1

- Det blev en sväng i backen som det inte hade blivit på ett tag. Detta var även när jag jobbade i skidbacken.. Kommer ihåg hur kallt det kunde vara ibland och man skulle stå ute i 8-10 timmar.

- Emil köpte blommor och favoritparfymen till alla hjärtans-dag. Vi blev tillsammans den 3:e januari, så lagom till alla hjärtans-dag hade vi varit tillsammans i ungefär 1.5 månad. Kommer ihåg när han kom hem till mig på torsdagskvällen från Karlstad och hade med sig dessa rosor.  

- Jag och mamma var nere på GHS och jag shoppade en hel del. Som vanligt så fungerade inte "jag ska bara kolla"...

- Vi var på en hel del terrängträningar med Stokes. Han tycker verkligen att det är så roligt och det är kul när man verkligen blir ett team. Vi har tagit oss över alla möjliga hinder och vi kommer definitivt att åka iväg på terrängträningar med honom även detta året.

- Vi köpte Geof efter två resor ner till Skåne. Jag är så lycklig över att vi köpte honom, trots att jag vissa dagar kan tycka att han är lite väl svår för mig. Jag är nu säker på att vi kommer bli ett grymt team och växa ihop, både på träning och tävling.

- Jag gick på studentbal. Alltså, så mycket som jag älskar min klänning. Vi köpte den till balen när jag gick ut nian men som sagt hade jag den även till studenten. Mörkblå med massa glitter, love it.

Done & done

.. och vips så var klockan 01.00.. Jag har skrivit klart årsresumé 1 och 2 som ni kommer kunna läsa imorgon (egentligen senare idag) och sedan även på torsdag. Hoppas att ni kommer tycka om dom! Jag jobbade till 18 idag och åkte sedan en sväng till stallet. Var till Geof först och pysslade om honom. Det märks att han börjar bli lite otålig nu när hela boxen blir ommöblerad. Måste nog ut och gå med honom imorgon innan jobbet när jag ändå ska rida Stokes. Stokes fick ridas ut en sväng idag och imorgon tänkte jag ridbanan.

Imorgon var det även 1 år sedan som jag och Emil blev tillsammans. Helt sjukt att det har gått så fort och jag ser verkligen fram emot fler år tillsammans med honom. Vi kommer äta ute imorgon på vår all time favourite-restaurant aka Blackstone. Det har ju blivit några besök där man det är ju sååå gott!! Kommer därför knappt äta något imorgon så man är riktigt hungrig tills man ska dit ;)

Jag börjar inte förens kl 14 imorgon, därav kan jag vara uppe så sent. Men ändå, man börjar bli lite lätt trött nu!

Min favorit 

1 januari

Ja, men då har vi äntligen invigt det nya året. Däremot har vi inte gjort så mycket idag utan tagit det ganska lugnt. Jag var till hästarna efter lunch och pussade på dom både och fixade allt. Skönt att komma ut och få frisk luft i lungorna, efter en fartfylld nyår. Geof hade vilat i två dagar idag så det var dags för att gå en promenad med honom. För det första var det glashalt ute, så jag kunde inte gå så långt. Dessutom tyckte Geof att allting som andas och rörde sig var läskigt = promenaden blev inte speciellt lång. Han får vara lite små galen nu under sin vila, för att nu inleda året 2018 med hårdare och konsekventare träning. Första halvåret med han är avklarat, nu vet jag hur jag ska rida/hantera honom.

Årsresumén är något jag får jobba på imorgon då energin har varit nere på noll idag, vilket är förståeligt. Jag jobbar 9-18 imorgon och Stokes ska ridas, dock inte bestämt vad jag ska göra med honom. Ridbanan eller en tur ut, men det beror på vad han fick göra idag. Tänkte jag skulle skriva ihop mina nyårslöften och lite vad jag tänker att 2018 ska innehålla imorgon också. Hoppas att ni kommer hänga här med mig även detta året!