emmylaursen!

Visionsdag och spridda tankar

Hej på er! Denna söndagen har verkligen gått i ett och imorgon är det tillbaka till de vanliga rutinerna som gäller. Imorse vad jag och Emil iväg till hästarna och gav de frukost, pysslade och jag motionerade även Stokes. Men alltså det var -12 grader när vi åkte till stallet och jag höll på att frysa ihjäl. Hem en vända och somnade på soffan innan det var dags för att åka till Scandic. Vi hade en visionsdag tillsammans med SISU och alla medlemmar var välkomna. Vi pratade om visioner för framtiden, var vår ridklubb ska stå för och lite annat sånt. Det är ett roligt initiativ från styrelsens sida och känns inbjudande för medlemmarna, tycker åtminstone jag.

Geof fick ut och skritta en sväng idag. Imorgon åker vi nog upp till ridhuset med honom och kör lite trim, kanske med lite bommar. Vi får se vad jag ska hitta på med Stokes. Både mamma och pappa var med och hjälpte till i stallet, så det gick fort och vi fick mycket gjort. Om dom bara kunde förstå hur tacksam jag är för all hjälp jag får, det betyder så mycket.

Anledningen till att det inte blev något skrivet igår var för att mina tankar var någon helt annanstans. Jag satt och pratade länge med Emil om hur vi ska göra med hästarna, om vi ska flytta Geof, vad ska vi göra med Stokes, klarar jag av två hästar som står 3 mil ifrån varandra och så vidare. Jag behövde tid och tänka och kände därför att blogga inte var någon prioritering. Nu är vi nog på det klara med hur vi ska göra med respektive häst.

Ikväll blir det bara mys framför tvn och ladda upp inför en ny vecka. Hoppas att ni får en trevlig söndagkväll!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas